Terug naar nieuws
2 augustus 2023

Vergeet-me-nietjes maken voor Wereld Alzheimer Dag

Mevrouw Baas woont in een aanleunwoning van woonzorgcentrum Zonnewiede en is druk met het haken van vergeet-me-nietjes voor het goede doel. Het betreft een actie vanuit Sociaalwerkdekop waar onze casemanagers dementie ook bij aangesloten zijn en waarmee aandacht wordt gevraagd voor dementie. 

De vele vergeet-me-nietjes worden op 21 september - Wereld Alzheimer Dag – uitgedeeld op de markt in Steenwijk, met een uitnodiging voor een bezoek aan de dementheek in Steenwijk.
Wilt u ook mee haken? Het haakpatroon is toegevoegd in de opmerkingen van dit bericht. De gehaakte vergeet-me-nietjes kunt u inleveren in de Dementheek op dinsdag en donderdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur (Oyershoeve 1, Steenwijk).


Tijdens de Gouden Koffie van maandag 7 augustus in woonzorg locatie Zonnewiede in Giethoorn is het ook mogelijk mee te haken. Kom gezellig langs. U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom! Naast genieten van een gratis kopje koffie en/of haken vertelt de heer Vlagsma over het Infopunt Duurzaam Doen.


Nieuws & Nieuwtjes